Köanmälan

Vad kul att du är intresserad över att söka till Montessoriförskolan Asplyckan!
Fyll i formuläret längre ner på denna sida. När du klickat på ”Skicka” kommer din ansökan direkt in till vår kö där din plats beräknas på ankommet datum och tid. När formuläret är inskickat skickas en automatisk bekräftelse till din angivna mailadress. Har du inte fått något bekräftelsemejl inom ett par minuter kan du kontrollera skräpposten. Om bekräftelsen uteblivit kontaktas rebecka.forster@gmail.com. Det ligger på dig som vårdnadshavare att se till att kö-ansvarig på Montessoriförskolan Asplyckan har uppdaterade kontaktuppgifter till er för att plats skall kunna erbjudas.

ÅÅMMDD

Vanliga frågor

Jag har skickat in min köanmälan, vad händer nu?

När du klickat på ”Skicka” kommer din ansökan direkt in till vår kö där din plats beräknas på ankommet datum och tid. Du får en automatisk bekräftelse till din angivna mailadress. Har du inte fått något bekräftelsemejl inom ett par minuter kan du kontrollera skräpposten. Om bekräftelsen uteblivit ber vi dig kontakta rebecka.forster@gmail.com. Det ligger på dig som vårdnadshavare att se till att kö-ansvarig på Montessoriförskolan Asplyckan har uppdaterade kontaktuppgifter till er för att plats skall kunna erbjudas.

Hur vet vi när vi får en plats?

Förskolan hör av sig till respektive vårdnadshavare när det är ert barns tur i kön. Tackar man nej till anvisad plats går platsen ur kön och man får söka ny plats ifall intresset att stå kvar finns, för möjlighet till senare start.

När sker inskolning?

Inskolning av nya barn sker oftast i augusti varje år, men kan även ske under annan tid på året, allt utefter behov och förändringar som kan ske. Arbetet med att tillsätta platserna sker kontinuerligt.